Balık Çorbası

Malzemeler :
  • 500 gr. Levrek
  • 500 gr.
  • Dil Balığı
  • 500 gr. Mezgıt
  • 12 Kabuklu Salma
  • Midye
  • 1 Ufak Istakoz
  • 1/2 Su Bardağı Zeytinyaği
  • 2 Büyük Soğan
  • 2 Pırasa
  • 2 Diş Dövülmüş Sarmısak
  • 2 Domates
  • 2 Çorba kaşığı Limon Suyu
  • 1/2 Limonun Kabuğu
  • 1 Tatlı kaşığı Kekik
  • 2 Çorba kaşığı Kıyılmış
  • Maydanoz
  • 2 Defne Yaprağı
  • 1 Tatlı kaşğı Tuz
  • 1 Tatlı kaşğı Dövülmüş
  • Safran
  • Tane
  • Karabiber
  • RUY SOS MALZEMESİ:
  • 3 Patates (haslanmış)
  • 1 Tutam
  • Safran
  • 3 Diş Sarmısak
  • 1 Su Bardağı Zeytinyağı
  • 3 Yumurta Sarısı (Çiğ)
  • 2 Yemek kaşığı Salça
  • Tuz