- 500 gr. Levrek
- 500 gr.
- Dil Balığı
- 500 gr. Mezgıt
- 12 Kabuklu Salma
- Midye
- 1 Ufak Istakoz
- 1/2 Su Bardağı Zeytinyaği
- 2 Büyük Soğan
- 2 Pırasa
- 2 Diş Dövülmüş Sarmısak
- 2 Domates
- 2 Çorba kaşığı Limon Suyu
- 1/2 Limonun Kabuğu
- 1 Tatlı kaşığı Kekik
- 2 Çorba kaşığı Kıyılmış
- Maydanoz
- 2 Defne Yaprağı
- 1 Tatlı kaşğı Tuz
- 1 Tatlı kaşğı Dövülmüş
- Safran
- Tane
- Karabiber
- RUY SOS MALZEMESİ:
- 3 Patates (haslanmış)
- 1 Tutam
- Safran
- 3 Diş Sarmısak
- 1 Su Bardağı Zeytinyağı
- 3 Yumurta Sarısı (Çiğ)
- 2 Yemek kaşığı Salça
- Tuz
Balık Çorbası
Malzemeler :